Kerst wallpapers

Een leuke manier om je smartphone of tablet op te vrolijken en aan de gezellige tijd rondom kerst aan te passen, is het mogelijk om een wallpaper app in kerst sfeer te downloaden. Met een wallpaper app is het mogelijk om snel de leukste achtergronden in te stellen op je smartphone of tablet zodat wanneer je je tablet of smartphone gebruikt, je weer aan de leuke sfeer wordt herinnerd.

We hebben een aantal tips voor je opgesomd waar je op kan letten bij het zoeken naar een leuke wallpaper app en welke alternatieven er te downloaden zijn in de Appstore of Google Playstore.

Christmas Wallpapers

Christmas Wallpapers is een leuke applicatie met een grote keuze van wallpapers. De app bevat zo ongeveer 300 super mooie kerst wallpapers die ook als screensaver gebruikt kunnen worden. De app is geschikt voor smartphones en tablets die op Android OS draaien en is te vinden en gratis te downloaden in de Google Playstore.
Een leuke optie van de app is dat je op je wallpaper kan in- en uitzoomen en je hem snel kunt veranderen.

Beautifull Christmas Wallpapers van Pocket Books

Deze leuke wallpaper applicatie is speciaal voor de iPhone. Het is een leuke app waarbij je uit vele voorgeprogrammeerde wallpapers kunt kiezen. Een extra leuke functie van de app is dat je zelf foto's kunt uploaden in de kerstsfeer, deze kunnen dan door andere gebruikers van de app gebruikt worden op hun toestel.

Een smartphone is helemaal om te bouwen tot kerstmobiel. Bijvoorbeeld door een leuke ringtone te downloaden. Dit kan gratis op websites als i-beltonen.nl of Super beltoon. Maar ook bv. met  leuke smartphonehoesjes voor de kerst:

Kerstliedjes luisteren Rond de kerstdagen kun je heerlijk in de kerstsfeer komen door kerstliedjes te luisteren. Ze zijn in die tijd volop op de radio te horen, maar thuis tijdens de voorbereidingen van Kerst is het het meest leuke om kerstliedjes op de achtergrond te h

Kerst kleurplaten

Kerst kleurplaten zijn voor ieder kind voor en tijdens de kerst een leuke bezigheid om helemaal i

lees meer
Kerstboom kopen Handelaren in kerstbomen, of het nu echte bomen betreft of nep bomen, kunnen weer drukke tijden verwachten in de maanden november en december. In een tijdsbestek van zo'n 2 weken kunnen ze weer
kerstpakketten uitdelen Kerstpakketten uitdelen In December zijn er ieder jaar weer veel bedrijven die originele kerstpakketten schenken aan werknemers of andere bedrijfsrelaties. Dit wordt gedaan om de waardering te laten zien voor het werk wat het afgelopen jaar is verricht. Echter is het ieder jaar weer een hele