Kerst kleurplaten

Kerst kleurplaten zijn voor ieder kind voor en tijdens de kerst een leuke bezigheid om helemaal in op te gaan. Je (oppas)kind kan geheel zelfstandig bezig blijven met het kleuren en heb jij de tijd om andere voorbereidingen voor de kerst te treffen.

Kerst kleurplaten als cadeautje

Als je kind even geen zin heeft om 'doelloos' te kleuren. Laat hem/haar dan een kerst kleurplaat kleuren voor opa of oma, een favoriete tante of een neef/nichtje. Dan doet je kind het ergens voor en vind hij/zij het nog leuker om te doen! Waarschijnlijk zal hij/zij er ook meer energie in steken om er echt wat moois van te maken, omdat het voor iemand een cadeau is.

Kerst kleurplaat voor kerstkaart

Een andere manier om het kind te motiveren iets moois te maken van een kerst kleurplaat is door de kleurplaat kleiner af te drukken en op/in een kerstkaart te plakken. Zo kan het kind – zonder dat het nog kan schrijven – ook iedereen een fijne kerst wensen. Het maakt de kerstkaarten ook stukken origineler en persoonlijker!

Waar vind je kerst kleurplaten?

Op het internet vind je natuurlijk genoeg kerst kleurplaten!

  1. Vul 'kerst kleurplaten' in in de zoekmachine en er komen direct een aantal leuke afbeeldingen die je kunt gebruiken als kerst kleurplaat.
  2. Klik op 'Meer afbeeldingen voor kerst kleurplaten'.
  3. Kies een leuke afbeelding uit en printen maar!
  4. Wil je zeker zijn van het juiste formaat? Kopieer de afbeelding dan even naar een Word bestandje voor je hem gaat printen.

Je kunt natuurlijk ook op de links van de zoekresultaten klikken om nog meer kerst kleurplaten te kunnen vinden.

Hobbymax.nl

Originele kerstcadeaus Originele kerstcadeaus zijn niet makkelijk te bedenken. Veel voorkomende geschenken naast de meest bekende kerstpakketten, zijn wijn, snoepgoed, iets lekkers te eten, kleding of handige kleine hebbedingetjes. Maar er zijn cadeaus die iedereen wel

De populairste kerst apps

De gezellige tijden zijn weer aangebroken. In de decembermaand kunnen we weer genieten van leuke

lees meer
Kerst wallpapers Een leuke manier om je smartphone of tablet op te vrolijken en aan de gezellige tijd rondom kerst aan te passen, is het mogelijk om een wallpaper app in kerst sfeer te downloaden. Met een wallpaper
Kerstliedjes luisteren Rond de kerstdagen kun je heerlijk in de kerstsfeer komen door kerstliedjes te luisteren. Ze zijn in die tijd volop op de radio te horen, maar thuis tijdens de voorbereidingen van Kerst is het het meest leuke om kerstliedjes op de achtergrond te horen. Bijvoorbeeld wanneer je de kerstboom versier