Kerst kleurplaten

Kerst kleurplaten zijn voor ieder kind voor en tijdens de kerst een leuke bezigheid om helemaal in op te gaan. Je (oppas)kind kan geheel zelfstandig bezig blijven met het kleuren en heb jij de tijd om andere voorbereidingen voor de kerst te treffen.

Kerst kleurplaten als cadeautje

Als je kind even geen zin heeft om 'doelloos' te kleuren. Laat hem/haar dan een kerst kleurplaat kleuren voor opa of oma, een favoriete tante of een neef/nichtje. Dan doet je kind het ergens voor en vind hij/zij het nog leuker om te doen! Waarschijnlijk zal hij/zij er ook meer energie in steken om er echt wat moois van te maken, omdat het voor iemand een cadeau is.

Kerst kleurplaat voor kerstkaart

Een andere manier om het kind te motiveren iets moois te maken van een kerst kleurplaat is door de kleurplaat kleiner af te drukken en op/in een kerstkaart te plakken. Zo kan het kind – zonder dat het nog kan schrijven – ook iedereen een fijne kerst wensen. Het maakt de kerstkaarten ook stukken origineler en persoonlijker!

Waar vind je kerst kleurplaten?

Op het internet vind je natuurlijk genoeg kerst kleurplaten!

  1. Vul 'kerst kleurplaten' in in de zoekmachine en er komen direct een aantal leuke afbeeldingen die je kunt gebruiken als kerst kleurplaat.
  2. Klik op 'Meer afbeeldingen voor kerst kleurplaten'.
  3. Kies een leuke afbeelding uit en printen maar!
  4. Wil je zeker zijn van het juiste formaat? Kopieer de afbeelding dan even naar een Word bestandje voor je hem gaat printen.

Je kunt natuurlijk ook op de links van de zoekresultaten klikken om nog meer kerst kleurplaten te kunnen vinden.

Hobbymax.nl

Kerstliedjes luisteren Rond de kerstdagen kun je heerlijk in de kerstsfeer komen door kerstliedjes te luisteren. Ze zijn in die tijd volop op de radio te horen, maar thuis tijdens de voorbereidingen van Kerst is het het meest leuke om kerstliedjes op de achtergrond te h

Parfum als kerstcadeau

En weer zat de kerstman te denken wat hij dit jaar weer zal schenken. Een goed begin voor een ker

lees meer
De populairste kerst apps De gezellige tijden zijn weer aangebroken. In de decembermaand kunnen we weer genieten van leuke sfeerverlichting, muziek en samenhorigheidsgevoel. Je raadt het al, het is weer kerstmis. Wil jij op
kerstpakketten uitdelen Kerstpakketten uitdelen In December zijn er ieder jaar weer veel bedrijven die originele kerstpakketten schenken aan werknemers of andere bedrijfsrelaties. Dit wordt gedaan om de waardering te laten zien voor het werk wat het afgelopen jaar is verricht. Echter is het ieder jaar weer een hele