Kerst kleurplaten

Kerst kleurplaten zijn voor ieder kind voor en tijdens de kerst een leuke bezigheid om helemaal in op te gaan. Je (oppas)kind kan geheel zelfstandig bezig blijven met het kleuren en heb jij de tijd om andere voorbereidingen voor de kerst te treffen.

Kerst kleurplaten als cadeautje

Als je kind even geen zin heeft om 'doelloos' te kleuren. Laat hem/haar dan een kerst kleurplaat kleuren voor opa of oma, een favoriete tante of een neef/nichtje. Dan doet je kind het ergens voor en vind hij/zij het nog leuker om te doen! Waarschijnlijk zal hij/zij er ook meer energie in steken om er echt wat moois van te maken, omdat het voor iemand een cadeau is.

Kerst kleurplaat voor kerstkaart

Een andere manier om het kind te motiveren iets moois te maken van een kerst kleurplaat is door de kleurplaat kleiner af te drukken en op/in een kerstkaart te plakken. Zo kan het kind – zonder dat het nog kan schrijven – ook iedereen een fijne kerst wensen. Het maakt de kerstkaarten ook stukken origineler en persoonlijker!

Waar vind je kerst kleurplaten?

Op het internet vind je natuurlijk genoeg kerst kleurplaten!

  1. Vul 'kerst kleurplaten' in in de zoekmachine en er komen direct een aantal leuke afbeeldingen die je kunt gebruiken als kerst kleurplaat.
  2. Klik op 'Meer afbeeldingen voor kerst kleurplaten'.
  3. Kies een leuke afbeelding uit en printen maar!
  4. Wil je zeker zijn van het juiste formaat? Kopieer de afbeelding dan even naar een Word bestandje voor je hem gaat printen.

Je kunt natuurlijk ook op de links van de zoekresultaten klikken om nog meer kerst kleurplaten te kunnen vinden.

Hobbymax.nl

Kerst wallpapers Een leuke manier om je smartphone of tablet op te vrolijken en aan de gezellige tijd rondom kerst aan te passen, is het mogelijk om een wallpaper app in kerst sfeer te downloaden. Met een wallpaper app is het mogelijk om snel de leukste achtergron

Kerst outfit kopen

Ieder jaar stel je je weer de vraag: wat zal ik met kerst aantrekken? Een vraag waar maar lastig

lees meer
Parfum als kerstcadeau En weer zat de kerstman te denken wat hij dit jaar weer zal schenken. Een goed begin voor een kerstgedichtje waar natuurlijk een leuk cadeautje bij hoort. Een veel voorkomend en populair geschenk v
Kerstboom kopen Handelaren in kerstbomen, of het nu echte bomen betreft of nep bomen, kunnen weer drukke tijden verwachten in de maanden november en december. In een tijdsbestek van zo'n 2 weken kunnen ze weer het hele land en delen van het buitenland voorzien van een mooie, volle groene boom die versierd ka